Sopimusehdot

1. Kausikävijä ja Aamuvirkku -korteissa on yhden (1) kuukauden irtisanoutumisaika. Irtisanoutumisen jälkeen asiakkaalle muodostuu vielä yksi lasku.

2. Vuosikävijä -kortit ovat kahdentoista (12) kuukauden määräaikaisia sopimuksia. Määräaika eli peruskausi alkaa kertyä ensimmäisestä onnistuneesta maksusta. Kun vuosi on tullut täyteen, niin vuosikävijä -kortin voi irtisanoa yhden (1) kuukauden irtisanoutumisajalla. Jos sopimus irtisanotaan ennen kuin kaksitoista (12) kuukautta on tullut täyteen, asiakkaalta peritään kuukausikortin ja
kausikävijä -kortin välinen erotus käytetyiltä kuukausilta.

3. Treenaa kuukausi -kortti on yhden (1) kuukauden voimassa siitä hetkestä kun asiakas saa itselleen avaimen. Kuukausikortti maksetaan vastaanottoon.

4. ”Treenaa kerta” oikeuttaa sinut treenaamaan yhden kerran joko kuntosalilla ja tai ryhmäliikuntatunnilla. Ryhmäliikuntatunnille pitää erikseen varata paikka vastaanotosta: p. 010 281 0450 / info@myline.fi. Kertakäynti maksetaan vastaanottoon.

5. Liikuntamaksut maksetaan joko e-laskuilla tai paperilaskuilla. Aloittaessasi saat e-laskuohjeen kirjallisena. Laskut aukeavat 28 päivän eli 4 viikon välein. Jokaisella laskulla on oma viitenumero sekä laskutuskausi. E-laskun tiedot näkyvät nettipankissa klikkaamalla laskua. Paperilaskuihin muodostuu automaattisesti 5,00 € laskutuslisä.

6. Allekirjoittamalla sopimuksen hyväksyt sinulle muodostuvat liikuntamaksut.

7. Asiakkuus voidaan keskeyttää, eli laittaa tauolle esimerkiksi sairastumisen vuoksi. Tauko voi olla minimissään 2 kk ja maksimissaan 12 kk. Asiakas saa itse päättää tauon alkamis- ja päättymispäivän. Taukomaksu, 30 €, muodostuu asiakkaan ensimmäiseen laskuun tauon jälkeen
automaattisesti. Taukomaksu muodostuu tauon pituudesta riippumatta.

8. Asiakkuus on henkilökohtainen ja avaimen väärinkäyttö tai antaminen toiselle henkilölle on rangaistavaa. Rangaistusmaksu on 80 €. Henkilökunnalla on oikeus tarkistaa avaimesi ja henkilöllisyytesi.

9. Asiakas on omalla vastuullaan kuntosalilla ja ryhmäliikuntatunneilla.

10. Asiakas saa tuoda kerran tuttavansa tutustumaan veloituksetta kuntosalille ja ryhmäliikuntaan. Ilmoittautuminen tulee tehdä vastaanottoon.

11. Kuntosali on avoinna vuoden jokaisena päivänä klo 05 - 23.

12. Sopimusmuutokset hoidetaan vastaanotossa. Vastaanottomme on auki maanantaista torstaihin klo 10 - 17.30 ja perjantaisin klo 10 - 15.

13. Alaikäinen, päihtynyt tai holhouksen alainen henkilö ei voi allekirjoittaa sopimusta. Alaikäisen sopimukseen on oltava huoltajan suostumus.

Powered by DL Prime Online (www.dlsoftware.com)